Allan Lauridsen

I spændvidden mellem realisme og det drømmende sætter jeg fokus på situationer og teatralske øjeblikke, som identificerer et dramatisk værk, en kunstart, en arketype, en tradition, en præstation. Mine malerier er portrætter og poetiske figurative samtidsmotiver, som, jeg håber, vil inspirere beskueren.
Kunsten og især scenekunsten er en bærende kraft i mit liv. I alt hvad jeg gør, springer min inspiration fortrinsvis fra teatrets verden; drama, dans, sang eller musik. Jeg har arbejdet med scenekunst igennem hele mit liv, bag scenen som regissør, forestillingsleder, produktionsleder turnéleder og producent. De store scener har været min livsbane; fortrinsvis på Aalborg Teater, Aarhus Teater, Det Kongelige Teater og Det rejsende Landsteater, dertil kommer mange mindre scener, og jeg har været lykkelig for at være med til det hele.

[rb_resume_widget_skills id="5479"]
[rb_resume id="5479"]
Forestillingslederen, forfatteren og maleren Allan Lauridsen besøger Stig Ulrichsen i “Welcome to my World” studiet, hvor han fortæller om sin spændende karreire bag scenen, og sine mange kreative sider.