Malerier

Her kan du kan se nogle af mine malerier

Teatret er min virkelighed og inspiration

Fra barns ben har jeg været draget af teater som kunstart, og teatret blev min skæbne som voksen. Taleteatret såvel som det musikalske univers. Historiefortællingen, dramaturgien og scenografien, kunstnernes forberedelser, den nøgne scene, den komplicerede teknik, lys og lyd. Spændvidden fra virkelighed til uvirkelighed, fortid, nutid og fremtid i ét nu. Alle de elementer, som definerer teatrets alsidige ja nærmest ubegrænsede muligheder for at illustrere og sætte fokus, ønsker jeg at fastholde i billedkunstneriske udtryk.

For som kunstart er maleriet i lighed med teater en iscenesættelse, der fortæller noget særligt, og det er mit mål at indfange, fastholde og forevige det æteriske stof fra teaterscener i malerier, et ønske om at registrere øjeblikke, som fortæller en hel historie, som, om end de er rykket ud af deres sammenhæng, formidler refleksioner i beskuerens bevidsthed.

Ud over malerier på lærred behandler og maler jeg såkaldte Gliedermannfigurer, og giver dem karakter som afspejler sceniske arketyper.

Bestil maleri: